Nieuws voor zwembadeigenaars
Klik hier voor de online versie
Zwembadoverkappingen
Zwembadoverkapping

tot +13°C watertemperatuur, 80% minder onderhoud, vervangt zomer- en winterzeil of lamellen, niet meer overwinteren, betere waterbalans, daling verbruik chemicaliën, minder backwashen, minder biofilm op zwembadrand, veilig afgesloten, langer zwemmen, meer genieten met (klein)kinderen
Hier doorgaan naar de video's

Afdekken in STIJL
Winterafdekking

Een stijlvolle moderne lage overkapping in glas
past perfect in uw moderne omgeving. U haalt er een winnaar van meerdere design prijzen mee in huis. Introductie vanaf 25 November op afspraak via 014435167.

Made in Belgium
Winterafdekking

Hoog of laag? Zwemmen onder overkapping of juist niet? Telescopisch of vast? Losstaand of aangebouwd aan gevel? Alles perfect naar uw eisen en 'Made in Belgium'. Lees hier waarom mensen hun zwembad overkappen.

Ook voor spa en swimspa
cover voor swimspa
Bent u het zware zeil beu of gebruikt u uw spa/swimspa te weinig. Ook hiervoor hebben we een oplossing. Mail ons gerust enkele foto's en we zoeken mee naar de juiste oplossing.
Winterafdekking
Winterafdekking
Is uw zwembad al afgedekt voor de winter? Kies nog snel uw winterzeilen op maat in gaas of pvc. Bekijk de mogelijkheden online of kom eens langs.

Winterafdekking
Inverter warmtepomp voor winterplons
Vorst
De nieuwe traploze inverter warmtepompen verwarmen ook het binnen- of buitenzwembad in de winter. In de zomer zal u vooral genieten van de stilte. 
Lees hier meer over deze warmtepompen
Zodiac Nature 2 fusion uit de handel
Vorst

Voor de fusion heeft Zodiac op dit moment geen Belgisch goedkeuringsnummer meer. De strengere normen naar het gebruik van koper als anti-alg zijn wellicht de oorzaak. Voor wie de fusion gebruikt is een controle van het cyaanzuur zeker ook aangewezen. We volgen het voor u op de voet. Wens je nu al de alternatieven te bekijken? Ga dan hier naar de vragenlijst.


 

Prijsstijging 2019 voor zoutelectrolyse
Vorst

De prijsstijging van de grondstoffen titanium en ruthénium zullen de prijs van de zoutelectrolyse apparaten en vervangcellen tot 8% doen stijgen in 2019. In onze volgende nieuwsbrief meer info ivm wijzigingen voor seizoen 2019.


 

Automatiseer en geniet meer en langer
Vorst

De warme zomer temperaturen maken het moeilijker om het zwembadwater in balans te houden. Een automatisch systeem helpt je om continu te meten en bij te sturen waar nodig. Het betekent minder stress en meer genieten.
Meer info over automatisatie waterkwaliteit

 

Opgelet voor vorst
Vorst
Heeft u uw zwembad beveiligd tegen vorst? Gizzmos, ijsbrekers en overwinteringsstoppen zijn nog steeds verkrijgbaar. Ook apparaten met LCD schermen dienen vorstvrij te overwinteren.

Winterprodukten
10 vragen over infrarood
Infraroodcabines
Wat is infrarood en wat doet het met ons lichaam? Wij zetten de 10 meest gestelde vragen over infrarood voor u op een rijtje. Met het antwoord uiteraard.

Verder lezen
Finse sauna met infrarood
Infrarood in Finse sauna
Heeft u een klassieke (finse) sauna en wil u toch genieten van de heilzame dieptewerking van kortegolf infrarood? Deze inbouwstraler met dimmer is dé oplossing.

Verder lezen
Al meer dan 19 jaar hét merk van tevreden klanten!
Afmelden | Doorsturen | Homepage | Contact | Over Kadee
Kadee, Donk 26, 2360 Oud-Turnhout, België Tel.: 014435167
© 2018 Kadee.eu | Privacyverklaring | Disclaimer